Підприємців Дніпропетровщини запрошують взяти участь в освітній програмі з експорту

0
45


Підприємці області можуть записатися до освітньої програми Export Academy 2022. На онлайн навчання запрошують менеджерів, керівників компаній, експортерів, представників малого та середнього бізнесу. Про це повідомили в обласній військовій адміністрації.

«Підприємці області мають шанс долучитися до освітнього проекту. Там розкажуть як створювати детальний індивідуальний експортний план своєї компанії. А ще – підкорювати міжнародні ринки, налагоджувати зовнішньоекономічні зв’язки», – зазначив в.о. директора департаменту економічного розвитку ДніпроОВА Олексій Псарьов.

Аби потрапити на навчання – треба зареєструватися. Набір триватиме до 20 липня. Наприкінці місяця оголосять, хто пройшов відбір на курс. А ще відкриють доступ до закритої онлайн-платформи. Заняття стартують на початку серпня.

Опановувати програму Export Academy 2022 можна самостійно або з тренерським супроводом. Навчання складається з шести теоретичних модулів та 6 практичних воркшопів. Курс – безкоштовний. Передбачає перегляд відеолекцій у віртуальному тренінговому центрі. Серед тем – створення експортного бренду, продаж та просування продукції онлайн, пошук партнерів, управління ризиками і фінансами.

Учасникам задаватимуть домашні завдання. Будуть спеціальні сесії зворотного зв’язку. Мова викладання – українська. Виконувати завдання потрібно англійською.

Підприємці, які успішно пройдуть курс, отримають сертифікат міжнародного зразку.

Export Academy – спільний проєкт Інституту Маркетингу Естонії та українського Офісу з розвитку підприємництва та експорту.

Більше про освітню програму – тут.

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here