Понад 200 шкіл Дніпропетровщини розпочали дистанційне навчання

0
80


Навчальні заклади регіону повертаються до навчального процесу. Роботу онлайн вже розпочали понад 200 шкіл області. Про це під час брифінгу розповів директор департаменту освіти та науки ДніпроОДА Олексій Полторацький.

-Батьки дуже дисципліновано дослухаються до усіх наших порад та рекомендацій. В області завершуються вимушені двотижневі канікули. Заклади освіти можуть розпочати дистанційне навчання, – сказав Олексій Полторацький.

Він додав, що у регіоні 834 школи, у яких навчаються понад 340 тис учнів. Майже чверть із закладів середньої освіти вже повернулися до онлайн-уроків.

Решта з 14 березня або продовжать вимушені канікули, або розпочнуть роботу дистанційно. Рішення кожна громада прийматиме окремо.

А ще з понеділка запрацюють онлайн усі 53 профтехи, 61 коледж, 21 вищий навчальний заклад. Дитсадки поки що закриті.

-Учні-переселенці також зможуть розпочати навчання на Дніпропетровщині. Для цього батькам потрібно звернутися до будь-якої обраної школи із заявою, – запевнив Олексій Полторацький.

Для випускників шкіл цього року скасували ЗНО, а для учнів 9 та 4 класів – державну підсумкову атестацію. Нині Міністерство освіти і науки України розробляє механізм вступу.

Джерело: 9-channel.com

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here