Правоохоронці попередили замах на вбивство заступника керівника райвідділу поліції з Дніпропетровщини

0
21


Члени озброєної злочинної банди з Полтавщини, які займалися рекетом та вбивствами, планували замах на поліцейського та депутата.

У ході оперативно-розшукових заходів оперативники встановили, що члени групи готують вбивство заступника начальника одного з районних управлінь в Дніпропетровській області та депутата Полтавської обласної ради. Поліцейський був обраний жертвою через свою професійну діяльність, а депутат – у зв’язку з громадською діяльністю щодо боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів та психотропних речовин.
48-річний організатор банди, який проходив по справі щодо розповсюдження наркотиків, дав завдання своєму сину пройти вогневу підготовку у тирі. Інші учасники угруповання – знайомі сина, які мали гарну фізичну підготовку, відслідковували маршрути пересування потенційних жертв.

Вранці 14 лютого, поліцейські та співробітники СБУ за силової підтримки спецпідрозділів ДСР, КОРД ГУНП в Полтавській області та працівників спецпідрозділу СБУ затримали членів угруповання та провели 12 обшуків. Організатору та його сину вже пред’явлені підозри у скоєнні кримінальних злочинів, іншим п’ятьом учасникам готують підозри.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here