Ракетний удар по Дніпровському району: подробиці

0
128


Унаслідок ракетного удару по Дніпровському районі на Дніпропетровщині зазнало пошкоджень аграрне підприємство.

Загалом в регіоні сталося декілька ворожих обстрілів, повідомили у пресслужбі обласної військової адміністрації.

“У Дніпровському районі ворог сильно пошкодив аграрне підприємство. Людей не зачепило. Рятувальники знайшли уламки ракети”, – розповіла речниця ДСНС у Дніпропетровській області Дарина Цуркань.

Одразу три громади Криворізького району агресор обстріляв з артилерії.

“У селі Велика Костромка Зеленодольської громади осколкове поранення отримала 41-річна жінка. Їй надали медичну допомогу. Пошкоджений житловий будинок, горів сінник та господарча споруда. Рятувальники вогонь вже загасили”, – додала Цуркань.

В селі Українка Апостолівської громади ворог поцілив у гараж та господарчу споруду. Людей там не зачепило. У Широківській громаді рятувальники обстежують територію.

У Дніпрі та області вночі й під ранок 10 червня пролунали декілька потужних вибухів. Згодом стало відомо, що одна російська ракета уразила Дніпровський район. Інші ракети збили засобами ППО.

Ранок у Дніпрі розпочався із сильної пожежі. З ворожою атакою не пов’язана. Горіло на одному з підприємств міста. Рятувальники вогонь приборкали.

“Найбільше потерпають Зеленодольська та Широківська громади. На жаль, там загинули 6 людей. Зруйновано та пошкоджено 179 житлових будинків, 2 школи, дитсадок і лікарня. Через обстріли села та міста засіяні касетними боєприпасами, а люди часто залишаються без газу, світла та води”, – написав голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко на своїй сторінці у Фейсбук.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here