Рятувальники, які постраждали під час ракетного удару по Дніпру, побралися у лікарні

0
76


У Дніпрі розповіли історію кохання двох рятувальників, які разом потрапили під ракетний обстріл 10 квітня і потім одружилися прямо в реанімації.

Про це розповіли в Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

Ігор і Євгенія обоє працювали у ДСНС. Чоловік керівником чергової зміни, а Євгенія пресофіцеркою. 10 квітня, після чергового ракетного удару по аеропорту Дніпра, рятувальники поїхали розбирати завали. В епіцентрі вибуху опинилося шестеро надзвичайників, серед них були Євгенія і Ігор.

У той день раптом почалася повітряна тривога і на аеродром прилетіло ще декілька ракет. Усі шість надзвичайників отримали поранення, сильніше за всіх постраждала Євгенія. Ігор отримав осколкові поранення ніг.

Чоловік одужав першим, і потім не відходив від своєї дівчини у реанімації. Коли Євгенія пришла в себе, пара побралася прямо біля лікарняного ліжка.

«Ми побралися тихо, без зайвого галасу та свідків. Коли Женя одужає, тоді вже влаштуємо свято. Будуть гості, вінчання у церкві», – розповів Ігор.

Вже у статусі дружини Женя поїхала на реабілітацію до Німеччини. Лікарі обережно кажуть, що для одужання потрібен час і терпіння.

Ігор повернувся до роботи. Отримав нове спорядження, техніку. Як і раніше, керує черговою зміною. Запевняє, у повній бойовій готовності до викликів. Їх за добу може бути до десятка.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here