У Дніпрі пограбували водія маршрутки

0
55


Учора близько 16-ї години на спецлінію «102» зателефонував водій маршрутки і повідомив, що невідомий викрав у нього сумку з усіма документами та грошима. Чоловік мав знову виїжджати на маршрут, але не міг зробити цього без водійського посвідчення. Про це повідомляє Патрульна поліція Дніпропетровської області.

«Патрульні оперативно прибули на місце. Заявник розповів, що під час відстою на кінцевій зупинці відійшов від транспортного засобу. Втім за кілька хвилин він почув крики пасажирів, що збиралися у маршрутці та побачив невідомого, який вискочив із транспортного засобу з його сумкою та втік у невідомому напрямку. Чоловік надав прикмети зловмисника», – йдеться у повідомленні.

Завдяки камерам «Безпечне місто» патрульні швидко з’ясували, куди побіг ймовірний крадій та де подів викрадені речі. Згодом його виявили неподалік та затримали. Потерпілий упізнав свого кривдника.

Поліцейські обстежили прилеглу територію та знайшли в одному із сміттєвих баків на вулиці Глінки пакет із грошима, а на вулиці Липинського — сумку із документами водія.

Інспектори викликали слідчо-оперативну групу. Надалі із затриманим працюватимуть слідчі.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here