У Дніпрі ремонтують найскладніші ділянки доріг

0
63


Міська влада упорядковує дороги в Дніпрі, які є частиною трас національного значення. Зокрема, наразі ремонт кипить на перетині проспекту Нігояна та вулиці Івана Мазепи. Тут працюють дві бригади та кілька одиниць будівельної техніки. Робітники зрізають старе покриття та укладають новий асфальт. Вже впорядкували 4 тис. кв. м покриття, передає «Наше місто».

Загалом відремонтують ділянку національної траси М-30, яка проходить через Дніпро, повідомив Дмитро Коробов, начальник управління інфраструктури департаменту благоустрою та інфраструктури міської ради Дніпра. Упорядкують покриття на проспекті Нігояна, вулицях Івана Мазепи, Київській, Криворізькій (загальна площа ремонту – 10 тис. кв. метрів).

Рух на цій ділянці завжди інтенсивний. У зв’язку з тим, що навколо Дніпра немає об’їзної дороги, цими вулицями стабільно йде потік транзитного транспорту. В результаті дорожнє покриття пошкоджується та потребує відновлення.

Міська влада розпочала ремонтні роботи на цій складній ділянці ще взимку, до початку повномасштабного вторгнення росії, пояснив Дмитро Коробов. А потім через запровадження військового стану роботи не могли відновити більше ніж півроку. Як відомо, уряд України своєю постановою №590 жорстко обмежив можливості місцевого самоврядування, зокрема влади Дніпра у проведенні будь-яких ремонтних робіт, крім аварійних. І лише наприкінці літа у зв’язку з розпорядженням голови Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентина Резніченка міська влада отримала можливість розпочати ремонти ділянок доріг національного значення, які пролягають через місто Дніпро.

20 тисяч квадратних метрів покриття упорядкують у Дніпрі в рамках ремонтів ділянок доріг національного значення, що проходять через місто.

Ремонти на ділянках доріг національного значення у межах міста також проводяться на лівому березі Дніпра. Тут упорядкують вулицю Маршала Малиновського та Самарський міст. Загальна площа покриття, яке відремонтують тут, також становитиме 10 тисяч квадратних метрів. Крім того, до кінця року намічено відремонтувати ще дві ділянки національних трас у межах міста.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here