У Дніпрі відновили ямковий ремонт доріг

0
57


У Дніпрі комунальники розпочали поточний аварійний ремонт дороги на вулиці Макарова. На складних ділянках знімають асфальт, після чого укладають нове покриття. Про це повідомляє «Дніпро Оперативний».

Варто зазначити, що не всі дороги вдасться відремонтувати. У період війни фінансування поточних, капітальних ремонтів та будівництва було заборонено постановою Кабміну №590. Проте для деяких доріг все ж таки зробили виняток. Ремонти продовжуватимуть на дорогах, що є частиною трас національного значення.

За словами заступника мера Дніпра Михайла Лисенка, через те, що у місті тривалий час не проводили ремонти, на дорогах виникла критична ямковість. «Укравтодор» визначив список вулиць, де покриття все ж таки оновлять.

«Вперше за останні 7 років у нас у місті з’явилася критична ямковість, чого раніше не було. Після того, як було надано доручення голови ОВА Резніченка, нам дали дозвіл на поточний ремонт. Ці адреси прописані керівництвом Укравтодору. Заплановано ремонт близько 50 тис. кв. метрів доріг. На сьогоднішній день ми виконали близько 35 тисяч. У бюджеті передбачено суму близько 70 млн грн на проведення всіх цих робіт», – розповів Лисенко.

Як зазначив начальник управління інфраструктури департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради Дмитро Коробов, на аварійну ділянку дороги на вулиці Макарова виділили 7,5 млн. грн. Роботи закінчать уже наступного тижня.

«Якби ми розпочали ремонт набагато раніше, не було б руйнувань, які є зараз. З початку року ми планували виконати по місту 300 тис. м. кв. Наразі плануємо 55 тис. кв. м, 35 ​​із яких уже зроблено. До кінця місяця план виконаємо. На Макарова роботи завершимо до кінця наступного тижня», – розповів Коробов.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here