У Дніпрі з’являться сади мрії

0
22


У Дніпрі стартує благодійний проєкт “Український сад”. Його мета – дати місцевим мешканцям та внутрішньо переміщеним особам можливість обмінятись рослинами, саджанцями, квітами, та висадити їх в “Саду мрії”.

Про це Відкритому розповіли співзасновниці ГО “Ksi Prostir” і співорганізаторки проєкту “Український сад” Надія Коваль та Іва Найденко.

“Це соціально-дослідницький проєкт. Має на меті не лише озеленення, а й відновлення. Учасники проєкту зможуть віднайти нові сенси на майбутнє, пропрацювати свої психологічні проблеми, побороти душевні травми. Ми працюватимемо з внутрішньо переміщеними особами у Дніпрі й не тільки” – розповідає Іва Найденко.

Проєкт вже стартує найближчими днями. Про час та місце учасникам повідомлятимуть у соціальних мережах ГО “Ksi Prostir”.

“Дві частини проєкту заплановано реалізувати вже протягом квітня. Ми будемо проводити опитування серед мешканців Дніпра і робити дослідження у форматі глибинних інтерв’ю. Це буде спілкування з людиною про її життя, спогади, досвід садівництва та мрії й плани на майбутнє. Кожен з них опише свій сад мрії. На другому етапі ми вже почнемо висадку рослин. Це має терапевтичний аспект, і така зайнятість заспокоює” – говорить Надія Коваль.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here