У Дніпрі затримали торговців зброєю, які пропонували “товар” у Telegram

0
20


Поліція Дніпра затримала групу, яка торгувала вогнепальною зброєю та боєприпасами через Telegram-канал. Про це повідомляє Дніпровська міськрада.

За офіційною інформацією поліції Дніпропетровської області, продавець залишав товар у певному місці, а потім повідомляв про це покупця. Таким чином особистих зустрічей під час продажу заборонених предметів вдавалося уникати. Оплата замовленого товару здійснювалася через електронний гаманець.

Співробітники кримінальної поліції задокументували факт незаконного збуту переробленого стартового пістолета для відстрілу боєприпасів травматичної дії та набоїв до нього, – повідомляє обласна поліція.

У середу, 22 червня, правоохоронці провели санкціонований обшук за місцем проживання 21-річного підозрюваного. Під час обшуку вилучили стартовий пістолет, корпус гранати РГД-5, пил від гранати з маркуванням УЗРГМ-2, пістолет у розібраному стані, понад 100 набоїв різного калібру. Усі вилучене слідчі направили на експертизу.

Крім того, під час обшуку поліцейські виявили у підозрюваного в телефоні низку телеграм каналів із проросійським контентом. Наразі працівники правоохоронних органів перевіряють, чи причетний затриманий до диверсійної діяльності.

Наразі слідство триває, питання про обрання заходу ще не вирішено.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here