У Павлограді 58 поранених: в рф заявляють про удар по виробництву дронів

0
10


Наразі відомо про одну людину, яка дістала несумісні із життям поранення. Командування ПС ЗСУ інформувало, що росіяни здійснили обстріл Павлограда п’ятьма балістичними ракетами типу “Іскандер-М” або KN-23. За фактом масованого ракетного удару розпочато кримінальне провадження.

Російські окупанти вдень, 6 вересня, балістичними ракетами атакували місто Павлоград на Дніпропетровщині. Є загиблий та постраждалі. Зруйновані будинки та магазини. Фокус зібрав все, що відомо про удар балістикою по місту на цей час.

Близько 10:00 російські окупанти завдали ракетного удару по цивільній інфраструктурі міста Павлоград в Дніпропетровській області. Як повідомили в Повітряних силах, попередньо застосовано п’ять балістичних ракет типу “Іскандер-М”/KN-23, які запускали із Воронезької та Ростовської областей РФ.

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив про 5 постраждалих та про руйнування, а згодом проінформував про одного загиблого.

“Кількість постраждалих зростає. Зараз у лікарні їх 18, серед них і 9-річна дівчинка. У місті сталося декілька займань. В одній з багатоповерхівок горіла квартира. Вогонь надзвичайники приборкали та врятували п’ятьох людей. Інші деталі з’ясовуємо”, — написав голова ОВА.

Пізніше дані постраждалих оновилися і стало відомо про 58 постраждалих у Павлограді. Троє з них – діти. Окрім 9-річної дівчинки, через ракетну атаку на місто потерпіли хлопці 11 та 4 років. Найстаршому постраждалому 86 років. Найменшому – 4 роки.

Згодом стало відомо, що у Павлограді серед тих, хто у лікарні, троє людей — важкі. Це чоловіки 30, 68 та 69 років. Про це повідомили в ОВА.

“Неповнолітніх серед постраждалих вже 5. Загалом потерпілих — 58. У них рвані та різані рани, переломи, забої, черепно-мозкові травми. У місті внаслідок ракетних ударів є пошкодження на декількох підприємствах. Понівечено більше 30 багатоповерхівок, дитячий садочок та 27 магазинів. Знищене авто, ще 2 побиті”, — проінформував Сергій Лисак.

Аби допомогти людям, розгорнуті Пункти незламності. Організовано підвіз води. Триває ліквідація наслідків.

Джерело: focus.ua

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here