У Павлограді чоловік у квартирі підірвав гранату

0
24


12 вересня близько 22-ї години у Павлограді, на вул. Заводській, 25-річний містянин підірвав гранату у квартирі багатоповерхівки. На місце події прибула слідчо – оперативна група Павлоградського районного відділу поліції. Попередньо встановлено, що вибухнула граната. Вилучені речові докази направлено на експертне дослідження. Про це повідомили у поліції Дніпропетровської області.

Під час відпрацювання прилеглої території, поліцейські відділу реагування патрульної поліції помітили підозрілого чоловіка. Ним виявився 25-річний місцевий мешканець. Чоловік мав тілесні ушкодження характерні до уламкових. Його доправили до медичного закладу. Також до медичних працівників звернувся 41-річний власник квартири, де пролунав вибух.

«Поліцейські карного розшуку Павлоградського районного відділу поліції встановили хронологію подій того дня. Як з’ясувалося, ввечері до власника оселі прийшов його 25-річний товариш. Під час спілкування між чоловіками виникла сварка, в ході якої гість достав гранату та привів її в дію. Після чого залишив місце вчинення злочину. Наразі зі злодієм проводяться необхідні слідчі дії, після чого йому буде повідомлено про підозру»,- йдеться у повідомленні.

За даним фактом слідчим за узгодженням з окружною прокуратурою здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України, тобто незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here