У ворога не вистачає ресурсів для продовження наступу на Дніпропетровщину

0
382


У Дніпрі та області ситуація стабільна. Дніпропетровщина мала час, аби підготуватися до спротиву окупаційним військам РФ, тож область надійно захищена по всьому периметру та тримає три фронти — південний, зона ООС і північний напрямок.

Про це у вівторок, 15 березня, повідомив керівник Центру тероборони Дніпра Геннадій Корбан.

Ворожі війська переходять в оборону на низці рубежів, що, за словами Генадія Корбана, свідчить про нестачу у них сил для продовження наступу. Влада області та міст регіону працюють у координації та цілодобово стежать за безпековою ситуацією.

«Ми досить міцно стоїмо на ногах. У нас накопичено достатній контингент військ. Ви бачите, що працює також ППО, яка збиває ворожі ракети, тож можу висловити з цього приводу певний оптимізм. Ми робимо все, аби надійно захистити область і фронти — щоб ворог не зміг перерізати комунікації між нашими військами, а ми могли забезпечувати людей продуктами і медикаментами», — сказав Геннадій Корбан.

Також зауважив, що Дніпро зараз приймає велику кількість переселенців, більшість з яких вирушає далі — до західних областей. На всіх вокзалах області є евакуаційні потяги та налагоджено необхідну логістику.

Джерело: nv.ua

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here