ВАКС продовжив розслідування справи голови райсуду на Дніпропетровщині

0
7


Вищий антикорупційний суд продовжив до 25 вересня 2024 року строк розслідування справи за підозрою голови Верхньодніпровського районного суду Дніпропетровської області Сергія Бурхана та Олексія Біляшевича в одержанні 2500 доларів неправомірної вигоди.

Таке рішення 24 червня ухвалив ВАКС, повідомляє «Слово і діло».

«Клопотання детектива НАБУ задовольнити частково. Продовжити строк досудового розслідування у кримінальному провадженні за підозрою (Бурхана – ред.) у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК, та за підозрою (Біляшевича – ред.) у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 368 КК, до п’яти місяців (до 25 вересня 2024 року – ред.)», – йдеться в рішенні.

Раніше антикорупційний суд застосував запобіжний захід до пособника судді Бурхана.

Нагадаємо, НАБУ і САП викрили голову Верхньодніпровського райсуду Дніпропетровщини Сергія Бурхана та пособника «на гарячому». Слідством встановлено, що голова суду, діючи за посередництва з іншою особою, одержав 2500 доларів від громадянина за зняття арешту з майна, яке було вилучено в межах кримінального провадження. Органами правопорядку задокументовано отримання через посередника указаних коштів та в подальшому винесення рішення на користь особи.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here