Ворог завдав п’ять ракетних ударів по Павлоградському, Синельниківському та Криворізькому районах

0
81


У Павлоградському та Синельниківському районах ворожі ракети вдарили по залізничній інфраструктурі. Є сильні руйнації. У Павлоградському районі є влучання однієї ракети, внаслідок чого зруйновані колії та електромережа залізниці. Також пошкоджено сім житлових будинків, господарчу споруду та автомобіль. Люди не постраждали. Про це йдеться на сайт Дніпровської міськради.

Одразу три ракети поцілили по Синельниківському району. Зруйновано залізницю, ударами розбито колії, вокзал та чотири господарчі споруди, пошкоджено електромережі і ще п’ять житлових будинків. Люди не постраждали. Наразі невідомо щодо відновлення руху залізницею у цих двох районах.

«Вночі до служби порятунку надійшла інформація про ще один вибух у Павлоградському районі. Після обстеження території рятувальники виявили воронку від ворожої ракети, поряд було знайдено її уламки. Внаслідок події ніхто не постраждав. Також вранці агресор обстріляв Криворізький район. Бив з «Ураганів» по Зеленодольській та Широківській громадах. Руйнування на місцях є, люди не постраждали», – повідомила під час брифінгу 24 травня головна фахівчиня відділу зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області Дарина Цуркань.

Вона також зазначила: «В області триває розмінування територій. Наразі піротехнічні підрозділи ДСНС знешкодили 2 тис. 494 вибухонебезпечні предмети. При виявленні підозрілих предметів не слід торкатися їх, а одразу необхідно повідомляти на «101», «102»».

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here