Вранці по Дніпропетровщині росіяни випустили сім ракет

0
90


Рано вранці по Дніпропетровщині росіяни випустили сім ракет. По мирній області, по цивільним людям і дітям, які ще спали. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

“Із семи ракет, які летіли до нас, шість збили сили ППО. Подяка нашим захисникам за те, що сьогоднішній ранок не став для Дніпропетровщини трагічним! На щастя, за попередньою інформацією, всі люди цілі. Ніхто з мешканців області не постраждав. Уламки однієї з ракет впали на лівому березі Дніпра, там зайнялася суха трава, тому містяни могли бачити вогонь та дим”, – написав Лукашук.

За словами Лукашука, одна ракета все ж прилетіла у приватний сектор в Покрові, внаслідок чого в одному з житлових будинків зайнявся дах, вибуховою хвилею винесло вікна. В момент влучання там знаходилося шестеро мешканців. Дивом всі залишилися живі.

“Окрім цього, рано вранці окупантами була обстріляна Велика Костромка. В селі пошкоджено лінії електропередач, попередньо ніхто не постраждав. В Зеленодольську поцілили по дачному кооперативу. Людей не зачепило, масштаби руйнувань уточнюються”, – йдеться у повідомленні Миколи Лукашука.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here