З початку повномасштабного вторгнення звання Героя України присвоїли понад 300 українцям

0
9


Війна, що розв’язала росія проти України, забрала життя тисяч найкращих людей – мужніх захисників і захисниць, юнаків та дівчат, які могли б творити майбутнє нашої країни. На полі бою гинуть не просто солдати, гинуть лікарі, вчителі, науковці, митці, фермери – цвіт української нації. Їхня смерть – це невимовний біль і втрата для всіх нас.

Кожен загиблий герой – це не просто статистика, це чиєсь життя, обірване жорстокістю окупантів. Це син чи донька, якій вже ніколи не обійняти своїх батьків, це кохана людина, яка не дочекається повернення з фронту, це друг чи подруга, з якими розділено найдорожчі спогади.
Їхня смерть – це невиправна втрата для України. Ми втрачаємо не лише мужніх воїнів, але й талановитих людей, які могли б зробити наш народ ще сильнішим, ще багатшим, ще кращим. Пам’ять про загиблих героїв буде вічно жити в наших серцях. Їхня жертовність не буде марною. Задля цього маємо гідно вшановувати полеглих захисників і захисниць.

Один із таких героїв – Сергій Канна, який брав участь у боях за звільнення Херсонської, Донецької, Миколаївської, Дніпропетровської областей. Він загинув у бою при штурмі ворожих позицій у 2023-му році неподалік с. Богданівка Бахмутського району Донецької області, під час виконання бойового завдання, отримавши поранення несумісне з життям.

Підтримати на сайті електронних петицій прохання його доньки про присвоєння почесного звання – «Герой України» (посмертно) – Канна Сергію Едуардовичу можна тут.

Разом ми можемо здолати ворога і збудувати мирне майбутнє для України.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here