Як у Дніпрі ліквідують наслідки негоди

0
48


Вночі Дніпро накрив циклон з грозами, зливами та шквальним вітром. Негода спричинила чимало аварійних ситуацій. За дорученням міського голови Бориса Філатова, комунальники оперативно взялися до ліквідації наслідків. Черговий по місту, заступник директора департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради Олексій Самілик перевірив хід виконання робіт.

Найбільшу шкоду завдали містянам поваленні гілля та дерева.

“Лише за ніч ми отримали понад 200 заявок. 14 бригад працюють з 6 ранку, вже відпрацьовано 70 заявок”, – повідомив озеленювач КП «Міськзеленбуд» Ігор Поплавець.

Працюють по всьому місту і бригади КП «Міськсвітло». Протягом ночі диспетчерською службою зареєстровано 22 обриви контактної мережі, 55 аварій на шафах зовнішнього освітлення та 3 падіння електроопори.

Для усунення наслідків негоди підприємство задіяло 10 аварійних бригад та різну спецтехніку.

До кінця дня планується закінчити всі роботи на всіх лініях. Зовнішнє освітлення працюватиме у штатному режимі.

Також у Дніпрі продовжують докладати максимум зусиль, аби під час дощів місто не потерпало від затоплень. За завданням міського голови Бориса Філатова з початку року комунальниками прочищено понад 2300 дощоприймачів та колодязів, та понад 6,5 км колекторів та водовідвідних канав. Відремонтовано 522 дощоприймачів та 771 м колекторів.

В рамках чергування по місту, Олексій Самілик проінспектував роботи у центральній частині Дніпра. На даній локації сьогодні проводятся роботи з очищення дощоприймальних мереж, виконується очищення оглядових колодязів та виконується промивання основного колектору. Після цього бригада вивезе сміття та вирушить на наступну адресу.

«Ситуація у місті контрольована, лише декілька локацій з незначними підтопленнями. Загалом все добре, здебільшого завдяки тому, що ми планово очищуємо та ремонтуємо дощоприймачі та дощоприймальні камери, а також прочищаємо колектори зливової каналізації», – зазначив черговий по місту Олексій Самілик.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here