Криворізька викладачка встановила рекорд України за кількістю пройдених онлайн-курсів

0
15


Викладачка Державного університету економіки і технологій Кривого Рогу Аліна Кузьмич встановила рекорд України “Найбільша кількість закінчених різнопрофільних онлайн-курсів”: впродовж трьох років вона закінчила понад 300 різних курсів. Фіксація рекорду відбулася 22 липня.

“Знання постійно потрібно оновлювати. Спочатку був ковід, карантини, я себе займала проходженням курсів, а потім перевіряла звої знання, коли проходила тестування. У 2021 не стало батька і я була у важкому стані і мені треба було якось відволікатися. Навчалась на різних курсах. Коли почалось повномасштабне вторгнення, то хотілось не сидіти постійно в новинах, також треба було відволікатися. Це хобі. Мені подобається вчитися”, – розповіла Аліна Кузьмич.

Вона зізнається, що спеціально не рахувала пройдені курси – просто бачила цікаві і собі фіксувала, які з них хотіла б пройти.

“Я їх вперше порахувала, коли треба було за 2022 рік було здавати звітність з підвищення кваліфікації. Трошки здивувалася, що їх аж стільки”, – додала рекордсменка.

Завдяки тому, що викладачка пройшла чимало різних курсів, в навчальному закладі, де вона працює, навіть запровадили деякі дисципліни, яких не було раніше.

Поки тривала верифікація її сертифікатів, кількість закінчених онлайн курсів зросла і нині їх вже не 304, а близько 320.

Джерело: krlife.com.ua

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here