На Дніпропетровщині презентували мобільні бригади допомоги при домашньому насильстві

0
6

У Павлограді працюють соціально-психологічної допомоги — це команди психологів і соціальних працівників, які надають допомогу постраждалим від домашнього насильства та або насильства за ознакою статі. Проект реалізується за підтримки UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення, урядів Великої Британії, Канади та США.

495 постраждалих отримали різні соціальні послуги. У безпечні місця переселено 7 сімей, в тому числі з дітьми.

Отримати телефонні консультації можна щодня з 9:00 по 21:00 за номером 067 452 42 16; 099 452 42 16. Допомога надається безоплатно та конфіденційно.

Боротися з домашнім насильством мобільній бригаді допомагають міські служби — поліція, Центр надання соціально-психологічної допомоги, Служба у справах дітей, відділ освіти, муніципальна варта, управління соціального захисту.

Також у Павлограді запрацювала «Служба підтримки дітей» — один із чотирьох денних центрів, які працюють на Дніпропетровщині. Один з них два тижні тому відкрили в Павлограді.

«Там дітки в атмосфері любові, турботи, уваги отримують психологічну допомогу і мають можливість брати участь у різноманітних заходах», — коментує Ольга Ісаєва, директорка центру.

Як повідомила заступниця міського голови Павлограда Аліса Рябова, завдяки роботам служб та громадських організацій Павлоград став одним із 15 міст-учасників проєкту «Міста і громади, вільні від домашнього насильства».

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here