На Дніпропетровщині судитимуть місцеву мешканку, що працювала на росію

0
49


На Дніпропетровщині пройде суд над агенткою російської розвідки. Місцева мешканка здавала росіянам розташування українських військових та техніки. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Дніпропетровщини. Прокурори Дніпропетровської області скерували до суду обвинувальний акт проти мешканки Кривого Рогу. Жінці повідомлено про підозру за двома статтями.

Слідчі з’ясували, що наприкінці квітня поточного року зрадниця зв’язалася з російським ФСБ і почала працювати на них. Аби приховати злочин, використовувала анонімний обліковий запис у месенджері та видаляла листування.

“Для виконання завдань російського куратора вона об’їжджала вулиці міста Кривий Ріг та здійснювала приховану відеофіксацію місць дислокації підрозділів ЗСУ, Нацгвардії України і наслідків ворожих «прильотів». У своїх звітах агентка надсилала скріншоти із геолокацією об’єктів, які мають важливе значення для обороноздатності нашої країни. Також детально описувала логістичні маршрути переміщення військової техніки, позначуючи лініями напрямки руху”, – йдеться у повідомленні.

Зрадницю викрили у травні 2023 року, нині вона під вартою та чекає суду.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here