На Дніпропетровщині затримали наркозбувача

0
18


3 січня близько 20:15 під час патрулювання території Південного району Кам’янського поліцейські зупинили 26-річного місцевого жителя. Під час огляду у нього виявили сліп-пакети з кристалічною речовиною, схожою на метамфетамін. Надалі під час обшуку за місцем мешкання фігуранта поліцейські виявили ще 30 сліп-пакетів з наркотичними та психотропними речовинами. Все вилучене правоохоронці скерували на експертне дослідження. Згідно з висновком експертизи, вилучене виявилося метамфетаміном та метадоном.

16 січня фігуранта затримали на пошті під час отримання посилки з наркотичними речовинами. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Правоохоронці вилучили ще 16 пакетиків з метадоном. Чоловіка затримали в порядку статі 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За погодженням з Кам’янською окружною прокуратурою йому повідомили про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України та обрали запобіжний захід – тримання під вартою. Триває досудове розслідування та встановлення осіб, причетних до постачання психотропів до регіону.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here