На Дніпропетровщині затримали серійного крадія

0
18


Чоловік обґрунтовано підозрюється у скоєнні чотирьох крадіжок в селищах різних територіальних громад. Він обікрав лікарську амбулаторію, два магазини та будівлю старостинського округу.

Крадій проникав до приміщень шляхом віджиму дверей і вікон за допомогою монтажного лому. Викрадав гроші та все, що було зручно перевезти на скутері.


Поліцейські відділення поліції №6 Кам’янського районного управління поліції встановили, що до крадіжок причетний 44-річний раніше судимий житель м. Жовті Води. В результаті слідчих заходів правоохоронці виявили частину викраденого у потерпілих майна. На даний час працівники поліції довели причетність фігуранта до скоєння чотирьох крадіжок.

За погодженням з Жовтоводською окружною прокуратурою, слідчі повідомили чоловіку про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Встановлюється причетність фігуранта до інших кримінальних правопорушень.

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here