На Дніпропетровщині затримано організатора наркоугруповання, який перебував у розшуці

0
7


Правоохоронці Дніпропетровщини затримали організатора наркоугруповання «Краснобалівські» з Кривого Рогу.

Про це повідомляє Дніпропетровська обласна прокуратура.

Затриманого підозрюють у створенні та керівництві злочинною організацією, незаконному виготовленні, зберіганні, збуті наркотичних засобів та психотропних речовин, незаконному посіві рослин конопель. За клопотанням Дніпропетровської обласної прокуратури затриманому обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою без застави.

Розслідуванням встановлено, що організатор – мешканець міста Кривий Ріг. Він залучив до протиправної діяльності 17 спільників. Вони налагодили розгалужену мережу поширення наркотичних засобів та психотропних речовин по всій території країни. Виготовляли та фасували метамфетамін, канабіс в орендованих приміщеннях. Збували «товар» оптовими партіями під час особистих зустрічей.

Щомісячно реалізовували «товар» на понад 11 млн грн. У листопаді 2021 року правоохоронцями затримано співучасників злочинної організації та вилучено наркотиків на суму майже 150 млн грн. Наразі обвинувальні акти стосовно них перебувають на розгляді у суді за фактами участі у злочинній організації, незаконного виготовлення, зберігання, збуту наркотичних засобів та психотропних речовин, незаконного посіву рослин конопель.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here