Опалювальний сезон 2023-2024: у Дніпрі продовжують підготовку

0
14


Перевіряють системи опалення, промивають труби та покращують енергоефективність. У Дніпрі продовжують підготовку до зими. Комунальники працюють щоденно. Сьогодні роботи тривають у багатоповерхівці на бульварі Слави, 7.

«У цьому 14-поверховому будинку були замінені міжповерхові двері. Старі дерев’яні ми замінили на пластикові. Це енергоефективно, вони краще утримують тепло. Також ми провели поточний ремонт під’їзду», – розповів Володимир Тітов, заступник головного інженера КП «Жилсервіс-14».

Роботи сьогодні велись і у будинку на вул. Крушельницької, 18. Тут комунальники промивали систему опалення, прочищали фільтри та замінювали арматуру. Все це має покращити якість опалення в зимовий період.

«Ми оперативно реагуємо на звернення та скарги мешканців. Деякі роботи, як, наприклад, у цьому будинку, неможливо провести в зимовий період, тому вони проводяться в міжсезоння. На нашому балансі 2 341 будинок, 91 % із них вже готовий до опалювального сезону», – зазначив Олександр Степаненко, головний інженер КП «Жилсервіс-5».

Джерело: nashemisto.dp.ua

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here