Підтримував воєнну агресію рф: у Дніпрі викрили пропагандиста

0
10

Cлужба безпеки України викрила дніпровського пропагандиста, який закликав до захоплення державної влади в Україні. Про це повідомили у СБУ Дніпропетровської області.

За даними слідства, чоловік активно вів сторінку у забороненій соцмережі, де й публікував деструктивний матеріал. Колишній підприємець був невдоволений життям і звинувачував у цьому керівництво країни. На його думку, зміна чинної влади суттєво покращила б ситуацію.

Основна тематика його меседжів – це підтримка воєнної агресії рф та кремлівських політиків, яких він хотів би бачити у вищому політичному керівництві України.

Співробітники СБУ вже заблокували інтернет-сторінку колаборанта та вилучили техніку, за допомогою якої він вів протиправну діяльність.

“Наразі в рамках розпочатого кримінального провадження російському прихильнику повідомлено про підозру за ст. 109 (дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади) Кримінального кодексу України”, – зазначив керівник пресцентру УСБУ у Дніпропетровській області Валерій Єфанов.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here