Шахраї з Дніпропетровщини намагалися ошукати волинських підприємців

0
35

Мешканці Дніпропетровської області намагалися ошукати волинських підприємців та волонтерів, представляючись головою Волинської обласної військової адміністрації та його заступником. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Волинської області.

У червні цього року в месенджери волинським підприємцям та волонтерам почали надходити повідомлення нібито від Волинської обласної військової адміністрації з проханням надати кошти на потреби армії.

Спочатку шахраї навіть надсилали нібито “офіційний лист”, а потім телефонували з невідомого номера, представляючись головою Волинської ОВА чи його заступником, узгоджували деталі та обгрунтовували ті чи інші потреби. Такі дії викликали підозру у представників бізнесу. Потім цю інформацію спростували і в ОВА.

Волинські правоохоронці встановили, що до вчинення шахрайств від імені обласної адміністрації причетними мешканці Дніпропетровської області.18 липня на території Дніпропетровщини у підозрюваних в шахрайстві поліцейські провели санкціоновані обшуки, під час яких було вилучено мобільні телефони, банківські картки, флешки та інші речові докази.

Посилання на наш Telegram-канал:dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here