Стрілянина у Дніпрі: розпочалося засідання щодо обрання запобіжного заходу патрульному

0
47


Кіровський райсуд Дніпра розпочав засідання щодо обрання запобіжного заходу патрульному, який смертельно поранив порушника.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на Суспільне.

Патрульний не прибув до зали суду за станом здоров`я. Але він бере участь у засіданні онлайн.

Видання зазначає, що прокуратура вимагає обрати запобіжний захід затриманому патрульному – 60 діб арешту без права внесення застави. Зокрема, прокурор Артем Желіба зазначив, що поліцейський мав попередити про застосування табельної зброї.

Адвокатка затриманого патрульного поліцейського Юлія Сегеда вважає підозру щодо вчинення умисного вбивства її підзахисним необґрунтованою.

“Обвинувачувати особу в особливо тяжкому злочині і при цьому не дослідити, не встановити – навіть елементарно – подію, яка вміщується в 10 хвилин, на мій погляд, це дуже поверхневий підхід. І підозра, на мій погляд, не є обґрунтована”, – сказала вона.

29 серпня правоохоронці у Дніпрі зупинили для перевірки автівку, через що між чоловіком та поліцейськими стався конфлікт. Патрульний застосував проти порушника табельну вогнепальну зброю, завдавши йому смертельного поранення.

На наступний день Патрульна поліція оприлюднила кадри з вуличних камер спостереження та камер поліцейських, які фіксували перебіг інциденту.

Джерела повідомляють, що експертиза підтвердила, що у крові загиблого був значний вміст алкоголю.

Також стало відомо, що в правоохоронних органах готується підозра жінці, яка перебувала за кермом автомобіля, коли стався інцидент із смертельним результатом.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here