Студент Кам’янського музичного коледжу Олег Федорченко посів друге місце у вокальному конкурсі Всеукраїнського фестивалю

0
38


Студент Камʼянського музичного коледжу Олег Федорченко посів 2 місце у номінації «Авторська пісня» на ХІХ Всеукраїнському благодійному дитячому фестивалі “Чорноморські Ігри”, що відбувся у середині серпня в Києві.

Як повідомляється на сторінці Кам’янського музичного коледжу ім. Мирослава Скорика, фестиваль проходив за підтримки Українського Культурного Фонду. Через російську агресію його довелося перенести з тимчасово окупованого Скадовська до Києва. В програмі були вокальні конкурси, дискусійні клуби та майстер-класи за участі фахівців музичної індустрії й також музичне шоу за участю українських зірок.

Виступи юних виконавців відбувались «наживо», без фонограм. Участь у фестивалі взяли понад пів тисячі дітей від 6 до 17 років з 25 областей України. До півфіналу були допущені 53 конкурсанти. Серед них й вихованець Кам’янського музичного коледжу, студент II курсу Олег Федорченко, якого до конкурсу готувала викладачка Рузана Степанян. У номінації «Авторська пісня» юний артист посів 2 лауреатне місце.

У коледжі розповіли, що оцінювало учасників конкурсу зіркове журі – кращі діячі культури країни. Серед них – лідер гурту АНТИТІЛА Тарас Тополя, музична продюсерка Олена Мозгова, співачка TARABAROVA, народна артистка України Тіна Кароль та багато інших українських митців.

«…Головне для мене у цій події те, що я можу донести до людей свої роздуми про життя, про відносини людей, про свою країну, свої мрії й сподівання також. Я не можу мовчати, коли моя країна зараз в біді. Війна, на жаль тепер також серед моїх тем, хоча хотілось би співати про щасливе життя рідної землі», – поділився своїми враженнями від участі у фестивалі Олег Федорченко.

Джерело: poglyad.info

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here