У Дніпрі “накрили” наркосиндикат

0
14


У Дніпрі затримали дев’ять осіб (чотири поліцейських і п’ять цивільних), які підозрюються в причетності до роботи великого наркосиндикату. Злочинну організацію, що торгувала метамфетаміном на території однієї зі станцій техобслуговування автомобілів, організував місцевий житель.

До цього “бізнесу” він залучив навіть свою дружину. “Кришували” цю діяльність четверо правоохоронці одного з районних управлінь Дніпропетровщини. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань.

У Національній поліції заявили, що проводиться службове розслідування та “повний аудит діяльності кримінального блоку поліції Дніпра”. Керівника й заступника начальника райуправління поліції відсторонено від виконання обов’язків, надалі буде ухвалене рішення щодо їх перебування на посадах.

У НП запевнили, що кожен оперативний співробітник із Дніпровського районного управління поліції, який може бути причетний до злочину, пройде дослідження на поліграфі.

Відомо, що великий наркобізнес під час спецоперації “накрили” співробітники ДБР, СБУ та Нацполіції. Слідчі дії у Дніпровському райуправлінні провели 18 червня.

Метамфетамін зловмисники продавали цілодобово на території однієї з СТО у Дніпрі.

“Там було облаштовано спеціальну кімнату, де всі охочі могли не тільки купити дозу, а й одразу вжити товар. Коштувала така послуга 750 гривень за одну дозу”, – розповіли в Держбюро розслідувань.

Крім того, злочинне угруповання налагодило продаж оптових і роздрібних партій метамфетаміну. Реалізацію психотропів здійснювали через розгалужену мережу наркодилерів на території регіону, повідомляється на сайті Служби безпеки України.

Такою незаконною діяльністю злочинці щомісяця заробляли понад 1,5 млн гривень.

Правоохоронці вже провели 35 обшуків. Вилучено чернові записи, мобільні телефони, ноутбуки, розфасовані пакети з наркотиками.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here