У Дніпрі оновили один із символів міста

0
37


Улюблене місце дніпрян та гостей міста для фотосесій та селфі на набережній у Дніпрі — інсталяцію «I Love Dnipro» оновили, повідомляє «Наше місто» з посиланням на фейсбук-сторінку ГО “Роблю Дніпро Здоровим”.

У мирні часи стелу з написом «I love Dnipro» підфарбовували навесні щороку. На жаль, через війну цю традицію призупинили. Громадські працівники ГО “Роблю Дніпро Здоровим” спільно з волонтерами Міжнародної Антинаркотичної Асоціації оновили напис для жителів та гостей міста.

«I Love Dnipro» – це візитна картка Дніпра, гордість та натхненням для його мешканців і гостей. Інсталяцію встановили на набережній 27 листопада 2015 року. Ідея створення арт-об’єкта належить активістам, а безпосередніми авторами проекту стали місцеві архітектори.

Призначення символу – пробуджувати у жителів міста любов до природи, річки Дніпро, яка об’єднує націю. Завдяки такому символу про місто дізнаються у всьому світі, адже тепер кожен турист зможе зробити фото на пам’ять із сучасним архітектурним витвором мистецтва.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here