У Дніпрі остаточно визначилися з формою навчання

0
44


Згідно з проектом рішення сесії Дніпровської міськради «Про організацію освітнього процесу в закладах освіти, підпорядкованих департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради» від 10 липня 2023 року, школярі Дніпра у новому навчальному році все-таки будуть вчитися в шкільних стінах, а не за екранами гаджетів, повідомляється на сайті міськради.

Депутати незабаром повинні проголосувати за те, щоб «Організувати освітній процес у закладах загальної середньої, спеціалізованої мистецької освіти (далі – заклади освіти), підпорядкованих департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради, з 01.09.2023 за змішаною (очною та дистанційною) формою навчання».

Дистанційна форма навчання буде збережена для дніпровських учнів, які знаходяться за кордоном або за межами нашої області. Якщо батьки проти офлайн-навчання, їхні діти також зможуть вчитися дистанційно.

У той же час, як ми раніше писали, діти підуть тільки до тих навчальних закладів, де є найпростіші укриття. Наразі вони є в 116 школах із 154.

Більш важливі предмети будуть викладатись у школі, а менш важливі – онлайн. Розклад занять кожна школа буде готувати окремо.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here