У Дніпрі вандали викрали майно у 17-ти укриттях на майже 100 тис грн

0
18


У Дніпрі продовжують перевіряти стан укриттів по місту. Зокрема, сьогодні черговий по місту, заступник директора департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради Олексій Самілик проінспектував захисне бетонне укриття по вул. Січеславська Набережна, 55 Д, повідомляє сайт «Наше місто».

Воно розраховане до 40 людей, має лави, урни для сміття та біотуалет поруч. Крім цього, комунальники Дніпра щоденно прибирають його. Щодо біотуалету, то його комунальники обслуговують через день, а двічі на тиждень виконують його миття. Також, за потреби, всередині приміщення проводять обробку (дератизацію) всіх поверхонь для ліквідації неприємного запаху.

Загалом такі укриття розпочали встановлювати за дорученням міського голови Бориса Філатова у 2022 році. Модульні захисні споруди монтували біля зупинок громадського транспорту та у місцях великого скупчення людей. Торік у Дніпрі встановили 36 укриттів різних типів, з початку 2023-го – ще 22. Загалом у різних районах міста встановлено 58 модульних захисних споруд.

“Сьогодні комунальні служби відновлюють дане укриття, де несвідомі містяни частково познімали світильники, мережі електропостачання, кабелі та автоматику у щитку. Загалом по місту випадки вандалізму в укриттях є великою проблемою. Лише за останній місяць під час щоденного прибирання ми додали у перелік «до відновлення» 9 укриттів. Загалом за цей рік пошкоджено чи розкрадено майно у 17 укриттях на загальну суму 92 тис. грн”, – розповів черговий.

Користуючись нагодою звертаємося до дніпрян з проханням дбайливо ставитись до міського майна. Адже все це – для вашого комфорту.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here