У Дніпрі викрили наркобізнес з мільйонними прибутками

0
10

Мешканець Дніпра мешканець залучив трьох знайомих та створив злочинну організацію, яка займалася виготовленням та збутом метамфетаміну. У кожного з учасників були свої задачі за заздалегідь узгодженим планом. А покровителем цієї незаконної діяльності був місцевий правоохоронець.

Займалися виготовленням психотропу у спеціальній нарколабораторії, інгредієнти завозили з-за кордону, а замовлення приймали через месенджер. Продавали наркотик вроздріб та оптом на всій території області.

Щомісячно обіг із реалізації складав біля 5 млн грн.

Правоохоронці провели в учасників угрупування обшуки вдома. Було виявлено та вилучено психотропну речовину, канабіс, спеціальне обладнання, мобільні, банківські карти та гроші.

Усім інкриміновано створення та участь у злочинній організації, незаконне виготовлення, зберігання, перевезення, збут метамфетаміну та вчинення інших злочинів у сфері обігу наркотичних засобів і психотропних речовин – це ч. 1, 2 ст. 255, ч. 3 ст. 307, ч. 1 ст. 309, ч. 3 ст. 311, ч. 2 ст. 317 ККУ.

Наразі четверо обвинувачених перебувають під вартою. За клопотанням прокурора судом накладено арешт на їхнє нерухоме майно.

Крім того, встановлюється місцезнаходження правоохоронця, його оголошено у розшук.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here