У Дніпрі збудували будинок для 32 сімей військовослужбовців

0
52

32 сім’ї військовослужбовців тепер житимуть у своїх квартирах. У Дніпрі для них збудували новий будинок. Серед новоселів 12 офіцерів, а також 20 сержантів та солдатів. Поки вони служать, їхні дружини та діти зможуть облаштовуватись на новому місці, оскільки квартири вже з ремонтом, інформує FREEДОМ.

Сім’я Михайла на своє житло чекала 7 років. Весь цей час жили з батьками дружини. Винаймати квартиру було дорого. Тепер вони мають власну — двокімнатну.

“Ми дуже щасливі, що, зрештою, отримали своє житло. Це наш простір, нова частка життя починається”, — каже Ганна, дружина військовослужбовця.

П’ятирічний Олексій новосілля чекав більше на дорослих. Каже, тепер із батьками обирають меблі до дитячої кімнати. Як тільки її привезуть, можна буде заселятися — адже у всіх квартирах уже зроблено ремонт та встановлено сантехніку.

“Своє житло — це чудово завжди. Ти повертаєшся додому, тебе зустрічає дружина, дитина. Своє є своє, як то кажуть”, — ділиться військовослужбовець Михайло.

Будинок для військовослужбовців починали зводити 2021 року. Але через повномасштабну війну Росії проти України будівництво довелося призупинити, а відновили його вже навесні 2023 року. За півроку завершили будівельні та оздоблювальні роботи тридцяти двох квартир.

Усі, хто отримує ці квартири, — учасники бойових дій.

На подвір’ї будинку обладнали дитячі майданчики та зони відпочинку, щоб сім’ям військових було комфортно не лише у квартирах. А у найближчих планах — будівництво ще одного будинку на 32 квартири. Місце йому вже підготували.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here