У Кам’янському після капітального ремонту відкрилася амбулаторія

0
19

19 травня  2023 року у м. Кам’янськевідкрилася амбулаторії загальної практики сімейної медицини №5  ЦПМСД №1.

Капітальний ремонт приміщення амбулаторії № 5 виконано за кошти гранту Уряду Німеччини, наданих через німецький Банк Розвитку KfW у рамках проєкту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури – поліпшення первинної сільської медицини (УФСІ VII)», що впроваджується Українським фондом соціальних інвестицій.

У рамках ПроєктуУФСІ VIIпроведено капітальний ремонт амбулаторії №5 загальною площею 721,2 м², виконано заміну вікон та дверей, мережі водопостачання та  водовідведення, системи опалення, освітлювального та електричного обладнання, системи вентиляції, виконано внутрішні оздоблювальні  робіти та встановлено  сантехніку. Загальна вартість будівельних робіт та супутніх витрат склала 13 млн. грн.

Крім того, для амбулаторії закуплено медичне обладнання та засоби індивідуального захисту на загальну суму близько 570 тис. грн..

За кошти місцевого бюджету придбано медичні та офісні меблі, а також виконано заміну трубопроводу внутрішньої системи централізованого опалення.

«Дякую Уряду Німеччини та Українському фонду соціальних інвестицій за те, що підтримують наше місто. Ми співпрацюємо з 2015 року, і це вже третій наш спільно реалізований проєкт у Кам’янському. Є напрацювання й на майбутнє», – зазначив міський голова Андрій Білоусов.

Головний консультант першого регіонального представництва Українського фонду соціальних інвестицій Катерина Кліменко  відзначила  активну і плідну взаємодію УФСІ з Кам’янською громадою. «Запорука успішного проєкту – прагнення місцевого самоврядування до співпраці і пошуку ефективних рішень. І у Кам’янському ми його бачимо», – зазначила представниця УФСІ.

 

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here