У Кривому Розі після конфіскації майна чоловік викрав відеореєстратор

0
23


На момент винесення чергового рішення судді, чоловік уже утримувався в ДУ «Криворізька установа виконання покарань №3» за порушення закону щодо наркотичних засобів. Покарання було призначено у виді позбавлення волі на строк 6 років з конфіскацією усього майна.

Ще раніше громадянин також мав судимості за підробку документів, шахрайство, крадіжки, але термін мав умовний. При чому злочини він вчиняв у різних районах міста. Серед останніх значиться злочин проти чужого майна.

Так, 11 жовтня 2021 року близько 17:00 чоловік проходив по вулиці Володимира Великого, де на узбіччі помітив автомобіль Toyota. В очі кинувся той факт, що на водійських дверях було не повністю зачинене скло. Навколо зловмисник не помітив свідків, тому просунув руку у шпаринку й зумів відчинити двері.

У салоні не було якихось цінних речей окрім відеореєстратора марки Falcon. От саме цей девайс вартістю 1947,60 гривень і поцупив, а потім продав.

19 грудня 2023 року Саксаганський районний суд м. Кривого Рогу визнав громадянина винуватим у пред`явленому обвинуваченні за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 КК України, та призначив покарання у виді позбавлення волі на строк 3 роки. Але у підсумку, додавши до цього терміну ще невідбутий час ув’язнення, в цілому призначити покарання на строк 6 років із конфіскацією.

Окрім цього, підсудного зобов’язали сплатити на користь держави витрати, пов`язані з проведенням судово-товарознавчої експертизи в сумі 150 гривень.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here