У Кривому Розі впіймали чоловіка, який хотів пограбувати “ПриватБанк”

0
33


7 грудня правоохоронцям повідомили про зловмисника, який прикривши лице маскою та капюшоном, зайшов до приміщення банку. Невідомий поклав записку на касу з вимогою грошей, а в іншій руці тримав предмет схожий на гранату та погрожував ним працівникам фінустанови. Охорона та співробітники банку виявилися кмітливими, тому оперативно відреагували — зачинились у касі та викликали правоохоронців.

Коли стало зрозуміло, що грошей він не отримає, горе-грабіжник втік. Після цього у приміщенні банку працювала поліція, яка збирала докази. І ось через два тижні зловмисника вдалося впіймати.

Завдяки спільній роботі кінологів та криміналістів поліціянти розшукали зловмисника – ним виявився 34-річний містянин. Затримували нападника спільно з бійцями полку поліції особливого призначення. За місцем його мешкання провели санкціонований обшук.

Чоловіку оголосили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід – тримання під вартою.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here