У 2022 році в Дніпрі з’явиться комбінований квиток для метро та трамвая № 19

0
42

У Дніпрі в 2022 році з’явиться комбінований квиток для трамваїв № 19 та метро. Причина – будівництво Північного обходу, тож поворот з боку площі Старомостової тимчасово буде прибрано, а маршрут трамвая № 19 подовжено до зупинки «площа Свободи». Про це повідомляє прес-служба Дніпровської міської ради.

Пасажири, які придбали комбінований квиток за 8 гривень, матимуть можливість без додаткових витрат пересісти з трамвая на метро або навпаки.

«Ці квитки візуально відрізняються від звичайних: комбінований містить безкоштовний пересадочний на трамвай або метро. Кондуктор або начальник станції при перевірці відриватиме свою частину. Важливо: пересадка без додаткових витрат можлива лише на зупинці «площа Свободи»», – зазначив заступник директора з експлуатації та перевезень КП «Дніпровський електротранспорт» ДМР Володимир Сусленков.

Зміни в роботі електротранспорту почнуть діяти з середини січня. Інтервал руху трамвая №19 збільшиться приблизно на 15 хвилин. Орієнтовний строк змін у роботі трамваїв – до року.

Наш телеграмм-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here