В Індії запустили службу таксі для домашніх тварин

0
21


Два захисники тварин з південноіндійського міста Хайдарабад створили службу таксі для домашніх тварин. Їхній бусик обладнаний спеціально для чотирилапих, аби тим було зручно подорожувати.Про це пише VICE, передає liga.net

“Ми з братом придумали цю унікальну ідею таксі для тварин, коли ми почули безліч скарг від людей на те, наскільки цинічні таксисти, коли справа доходить до подорожей з тваринами”, – каже Паннір Теджена, який разом зі своїм братом Паннір Прітхві займається порятунком тварин, керує зоомагазином, а тепер запустив службу Scoobies Pet Service для домашніх тварин і бездомних собак.

“Часто вони просто відмовляють, кажуть, що не можуть їх взяти. А якщо беруть – стягують непомірні кошти. Кожен раз, коли ми хотіли відвезти врятовану тварину до ветеринара, водії стягували з нас додаткові гроші”, – кажуть власники сервісу таксі.

Утім, зазначає видання, вартість їхніх послуг теж недешева. Вартість послуг перевізників 750 рупій (10 доларів США) на відстань до 30 кілометрів в межах міста і 13-15 рупій за кілометр для поїздок за кордон.

Тому таксі не підходить для регулярних поїздок.

Але тим, кому потрібно переправити бездомних тварин або собак-рятувальників, хлопці надають значну знижку.

“Наші таксі зручні для собак, яким може бути незручно перебувати в машині, тому що ми знаємо, як з ними поводитися”, – каже Теджена.

“Іноді їх нудить, якщо вони подорожують на великі відстані. Ми часто радимо клієнтам, чим і коли годувати своїх улюбленців перед поїздкою”, – зазначають хлопці.

Після кожної поїздки таксі дезінфікують.

Ссылка на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here