Вцілілий в авіакатастрофі пілот місяць жив у джунглях

0
52


Пілот значився зниклим безвісти з кінця січня після того, як вилетів на своєму легкомоторному Cessna 210 з міста Аленкер в сусідній Альмейрім. У Бразилії 36-річний пілот Антоніо Сена вижив після падіння літака в джунглях Амазонії і був врятований лише через місяць поневірянь. Про це пише DailyMail.

Льотчик був змушений здійснити аварійну посадку через поломку судна, практично відразу після приземлення воно загорілося.

У результаті Сені довелося 36 днів виживати в джунглях – через тиждень після того, що сталося, рятувальні групи припинили його пошуки, оскільки їм не вдалося знайти навіть уламки літака. Чоловік харчувався залишками провіанту, які він встиг винести з борту до пожежі, а також пташиними яйцями і фруктами, які вдавалося знайти.

І тільки через п’ять тижнів після авіакатастрофи льотчик випадково натрапив на групу збирачів каштанів, які і допомогли йому врятуватися.

“Єдине, що підтримувало мене і дозволило мені залишитися в живих – це любов, яку я відчуваю до своєї сім’ї”, – поділився Сена.

Джерело: korrespondent.net

Ссылка на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here