Чеські трамваї прибули до пункту призначення

0
17

За словами начальника служби рухомого складу КП Дніпропетровський електротранспорт Фазила Алекберова, всі вагони пройшли повну модернізацію салону, кузова, електрообладнання у Берліні.

Вони обладнанні кондиціонерами типу зима-літо, а кабіна водія має підігрів підлоги, сидіння та кондиціонер. Зовнішній вигляд та якісні характеристики нового придбання міста беззаперечно перевершують якість та технічний стан наявного рухомого склад, тому невдовзі городяни зможуть на собі відчути європейський комфорт.

Фазил Алекберов говорить, що саме переобладнані у Німеччині трамвайні вагони дуже популярні у Росії та Казахстані, в деяких містах використовують виключно вагони цих моделей, адже купівля капітально відремонтованих трамваїв економічно вигідніше ніж ремонт старих.

В звязку з тим, що у Європі на залізничних дорогах застосовується вузька колія (1435 мм.), а в Україні широка (1524 мм.), фахівців міськелектротранспорту чекає переобладнання трамваїв до українських стандартів, а далі декілька технічних експертиз, в тому числі у Києві, і переобладнані чеські вагони курсуватимуть вулицями Дніпропетровська. За попередніми прогнозами їх експлуатація почнеться в березні.


Чеські трамваї прибули до пункту призначення



Прес-служба

Дніпропетровської митниці

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here