Розміщення реклами на білбордах у Дніпропетровську

0
78

Одним з головних міст Центральної частини України вважається Дніпропетровськ. Це четверте місто за чисельністю, адміністративний центр Дніпропетровської конгломерації. Тут є багато промислових підприємств, учбових закладів, тому підбираючи вигідне місце для оренди рекламних щитів слід враховувати під’їзні шляхи до міста і дороги, що ведуть до основних підприємств.

Оренда бігбордів в правобережній частині Дніпропетровська

Вулиця Заводська Набережна одна з найбільш вигідних для розміщення реклами на білбордах в Дніпропетровську. Вона проходить повз Міський Молодіжний парк ім. Леніна, також в парку знаходиться спортивний центр ‘Льодова Арена’. На Заводській набережній знаходиться Макдональдс, декілька кафе, магазинів. Набережна В.І. Леніна – продовження Заводської Набережної. Поруч парк ім. Шевченка, акваріум прісноводих риб, готелі, кафе. Південніше, уздовж Дніпра, вона переходить в Набережну Перемоги.На початку вулиці знаходиться Дніпропетровський державний інститут фізичної культури і спорту, Палац дітей і юнацтва. Неподалік спортбар ‘Візаві’, піцерія. А трохи південніше – спортклуб ‘Схід’. Таким чином, враховуючи інфраструктуру цього району, слід говорити про інтенсивний потік машин і пішоходів, що підвищить відгук від розміщення зовнішньої реклами на цих вулицях.

Білборд у Дніпропетровську. Лівобережний масив

Цікавою для рекламодавців в Дніпропетровську можна рахувати вул. Героїв Сталінграду. Оренда рекламних щитів тут розрахована переважно на автопотік. З центру вона веде до парку ім. Б. Хмельницького, Писаржевського, і Парку 40-річчя звільнення Дніпропетровська. Проходячи через половину міста, вона виводить до дороги на Запоріжжя. Відносно інфраструктури, то тут, передусім, слід зазначити велику кількість кафе і продуктових маркетів.Вул. Київська, яка переходить в проспект Петрівського, – в’їзд до міста з боку Києва. Тут, недалеко від вул. Київської, знаходиться Машинобудівний завод – одно з основних промислових підприємств міста.

Зовнішня реклама на лівому березі Дніпропетровська

У Лівобережній частині міста оренда рекламних білбордів матиме високі медіапоказники уздовж Донецького шосе. Донецьке шосе починається від Кайдацкого моста через Дніпро, проходить через усю лівобережну частину Дніпропетровська, і веде до автотраси на Донецьк. Донецьке шосе перетинається з наступними вулицями: Висоцького, Деметьева, Вишневою, Передовою, Новочеркаською, Петрозаводською. Ближче до виїзду з міста уздовж шосе розташовані декілька торгових центрів ‘Метро’, гіпермаркет Епіцентр. Досить високі рейтинги матиме оренда білбордів і на проспекті Газети Правда, вул. Калинової, Каруны, оскільки тут багато відвідуваних городянами місць. Вартість оренди бігбордів в Дніпропетровську залежатиме від декількох чинників: виду рекламної конструкції, рейтингу, площі рекламного полотна.

Підібрати площини для розміщення зовнішньої реклами Ви зможете тут. Для роботи в системі необхідно зареєструватися.

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here