Виробники воріт Doorhan, Hormann або Алютех в Рівне – що радить обрати brama-market.lviv.ua

0
111

Виробники воріт Doorhan, Hormann або Алютех в Рівне - що радить обрати brama-market.lviv.ua

Основні характеристики та типи підйомних воріт:

Секційне полотно це зєднані між собою панелі, які складаються, рухаючись наверх, під стелю. Два основних види таких воріт гаражні та промислові. Брами для промисловості можуть мати величезні розміри та потребують автоматики із більшою потужністю. Брами для гаража елегантні та невеликі системи для побутового використання.

Найвідомішими виробниками вважаються заводи Hormann, DoorHan, Ryterna та Alutech. За посиланням вас чекають ціни і розміри воріт https://brama-market.lviv.ua/products/category/1757067 Конструкції усіх виробників мають наступні особливості:

– Матеріал для сендвічу оцинковані сталеві листи від 0,4 до 0,55 мм та спінений поліуретан,

– Товщина панелі у діапазоні 40-65 мм,

– Всі виробники пропонують такі типи панелей під дерево, штукатурка та гладка,

– Щільність ворітного полотна від 11,2 до 14,7 кг/м2,

– У більшості моделей встановлено торсійні пружини,

– В усіх чотирьох випадках ви можете замовити додаткові комплектуючі вікна, хвіртку, автоматику, замки та вентиляційні віконця.

Секційні брами доволі непримхливі до умов установки, достатньо мати рівну стелю та стіни, щоб встановити напрямні для роликів. У комплект обовязково йде система захисту від обриву тросів та пружин. Сендвічі скріплені між собою так, щоб уникати защемлення пальців. А матеріал поліуретан відноситься до класу негорючих, тому поширення вогню неможливе.

Особливості кожного виробника воріт на гараж

Виробник Alutech має дві гаражні серії – Classic і Trend. Перша підійде для великих отворів шириною до 6 м, висотою до 3х. Головна особливість цього бренду упор на теплоізоляцію. Усі конструкції мають резиновий ущільнювач по периметру.

Завод Хорман також має дві серії електричних воріт – LPU та EPU. Перша модель балансується за рахунок торсійних пружин, а інша пружин розтягування. Товщина панелі LPU – 45 мм, у EPU – 20 мм. Тиснення під дерево можна замовити лише для LPU.

DoorHan випускає дві моделі – RSD та Yett. Перша модель виготовляється у великих розмірах, тому оснащена торсійними пружинами на 25 000 циклів роботи. Модель Yett 02 має товщину усього 3 мм, тому їх встановлюють лише у теплих регіонах нашої країни.

Відмінності фірм-виробників автоматичних воріт:

Характеристика Hormann DoorHann Alutech
Країна виробник Німеччина Чехія Білорусія
Габаритні розміри Висота від 2250- 6000 мм, ширина 1873 – 3000 мм висота від 1750/1710 мм, ширина до 6000/3100 мм висота від 1750/1710 мм, ширина до 6000/3100 мм
Теплоізоляція Мають ущільнювач ThermoFrame Товста панель із резиновими ущільнювачами по периметру Ворота Алютех не мають містка холоду
Автоматика Мають власну лінійку приводів Мають власну лінійку приводів Пропонують моделі An Motors Comunello
Дизайн та тиснення під дерево 24 види 6 варіантів 3 варіанти

Як налаштувати управління воротами з пульта

Користуватися автоматизованим гаражем значно приємніше та простіше. Для економії часу замовляйте автоматику Nice, Faac або Cameта та ДУ пульти на сайті brama-market.lviv.ua. Акційні ціни від 20 євро на стельові приводи Каме! Фірмовий італійський Найс від 130 євро.

Як зробити замовлення у Рівному та отримати безкоштовну доставку

Доставку за наш рахунок можна отримати, якщо зробити замовлення на сайті brama-market.lviv.ua online, або у нашому офісі. Адреси виставкових залів та офісів запитуйте у менеджера за телефонами: (067) 3488399, (050) 1604611. Прорахувати майбутню вартість воріт за 5 хвилин можете за допомогою форми Зворотній дзвінок.

УВАГА! АКЦІЯ від БРАМА МАРКЕТ у Рівному при замовленні воріт в гараж з 22 по 29 травня знижка 250 євро на вуличні брами!

Виробники воріт Doorhan, Hormann або Алютех в Рівне - що радить обрати brama-market.lviv.ua

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here