Гаражні ворота у Львові: 7 переваг від brama-market.lviv.ua

0
158

Гаражні ворота у Львові: 7 переваг від brama-market.lviv.ua

Гаражні ворота у Львові: 7 переваг від brama-market.lviv.ua

Якщо ви прагнете до комфорту, а ще більше вас притягує компактність та мінімалізм, то складні ворота, саме та конструкція, котрої ви потребуєте. Безумовно, існує декілька видів гаражних воріт: секційні, рулонні та навіть підйомно-поворотні. І на цьому вас вибір не обмежується, так як модель від моделі відрізняється як зовнішнім виглядом, так і показниками. Більш детальну інформацію по кожній моделі, ви можете дізнатися на сайті, або ж відвідавши наш офіс. Також ви маєте можливість замовити безкоштовну консультацію від наших провідних спеціалістів. Автоматичні ворота у Львові.

7 переваг гаражних воріт від компанії БРАМА МАРКЕТ

– Ми гарантуємо міцність кожної конструкції.

– Пропонуємо широкий асортимент текстури та кольорів полотна. Наш дизайнер створить 3D модель ваших воріт і ви, якщо забажаєте, зможете внести будь-які корективи.

– Ворота придбані у brama-market будуть слугувати вам роками, в разі будь-якого виробничого браку, ми гарантуємо заміну чи ремонт. Хоча за 7-м років плідної праці таких випадків ще не було.

– Ми співпрацюємо з провідними компаніями світу в цій галузі, такими як: Hormann, Doorhan, Ryterna. Завдяки відсутності посередників, весь матеріал не переоцінюється і вартість товару залишається доступною для пересічного громадянина.

– Безкоштовна доставка вашого замовлення в будь-який кінець нашої країни.

– Кожного місяця у нас діють акційні пропозиції, бо ми дбаємо про своїх покупців.

– Здійснюємо допомогу по монтажним роботам.

Порівняльна характеристика секційних та ролетних воріт

Ролетні ворота Секційні конструкції
Виготовляються із стальних або алюмінієвих профілів Полотно складається із сендвіч- панелей, котрі утеплені спінений поліуретан
Розміщують їх як всередині, так і знадвору Ворота підіймаються вертикально вверх та розміщуються під стелею
Профілі можуть бути решітчастими або ж суцільними Виробники пропонують великий вибір кольорів для сендвіч-панелей. Існує три типи рисунків: горизонтальний гофр, фільонка, мікрохвиля
Слабкіше зберігають тепло Висока звуко- і теплоізоляція
Конструкції з ролетів розраховані на 22-23 тисячі підйомів/опускань Ресурс гаражних секційних воріт зазвичай розрахований на 25 тисяч відкриттів-закривань
Захист від корозійних процесів та перепадів температур По всьому периметру воріт встановлені гумові ущільнювачі, які надійно захищають приміщення від атмосферних опадів і від небажаних втрат тепла
Вартість від 3 500грн Вартість від 8 тисяч грн

Це цікаво знати!

Компанія Hormann винайшла надійний спосіб захисту направляючого елементу автоматичних гаражних воріт від потрапляння та застою води. Вони використовують стійку до зношування пластмасову основу направляючої висотою майже 44мм. Загалом, цей пластмасовий елемент закриває саме ту частину направляючої куди здебільшого і потрапляє вода, запобігаючи утворенню іржі. Саме це інноваційне рішення створює максимальний захист системи на довгі роки.

Ціновий діапазон на ролети для гаража автоматичні у Львові

Вартість гаражної ролети, як правило, нижче, ніж вартість будь-якого іншого типу воріт. Причому як ролети з системою ручного управління, так і ролети з автоматикою мають дуже демократичні ціни. Гаражні ролети мають перевагу перед воротами з секціями – це те, що отвір не потрібно особливо готувати для установки. Ролетні ворота на двигуні слугуватимуть вам вдвічі довше, тому обираючи автоматику, звертайте увагу на виробника. Ворота на пульті зроблять ваше життя динамічнішим! Завдяки електроприводу Вам не потрібно більше виходити з машини! Використовуйте пульт дистанційного керування для того, що потрапити всередину і виїхати з дому. У нас ви можете переглянути фото воріт.

БРАМА МАРКЕТ пропонує знижку 150 євро при купівлі гаражних і вуличних воріт.

Мережа офісів автоматичних воріт по Україні Брама Маркет – Львів, Тернопіль, Вінниця.

Гаражні ворота у Львові: 7 переваг від brama-market.lviv.ua

Гаражні ворота у Львові: 7 переваг від brama-market.lviv.ua

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here