brama-market.lviv.ua розповідає, чому секційні ворота Alutech популярні в м. Ужгород

0
58

Секційні ворітні системи з кожним роком стають все популярнішими. Наразі на ринку представлено багато виробників, але білоруська торговельна марка Alutech вже котрий рік не втрачає позицій. Чому? В цій статті разом з brama-market.lviv.ua постараємось розібратись, що ж так приваблює покупців.

З асортиментом продукції компанії ознайомтесь перейшовши за посиланням.

Технічні особливості побутових серій

Торговельна марка Alutech представляє 2 лінійки секційних воріт на гараж: Classic та Trend. Ззовні вони практично не відрізняються. Різниця помітна в технічному оснащенні. Щодо дизайну доступно 5 фактур панелей, 2 текстури та більше 10 стандартних відтінків. Зауважимо, за бажанням покупця можливо виконати виготовлення брами в нестандартному кольорі.

Порівняльна таблиця двох серій

Параметри Trend Classic
Матеріали сєндвічів Сталеві листи та пінополіуретан
Товщина панелей 40 мм 45 мм
Щільність ППУ 38-42 кг/м3 45-47 кг/м3
Захист від розшарування панелей Зєднання сталевих листів в замкнений контур
Покриття Поліуретановий засіб з частинами поліаміду
Балансування

Торсійний механізм,

Пружини розтягнення

Робочий ресурс До 25 000 циклів
Антикорозійний захист

Шар цинку 16 мкм,

Поліуретан 14-16 мкм

Кутові стійки та нащельники (матеріали)

Сталь гарячої оцинковки

Ущільнювачі

Один EPDM

Два EPDM
Проміжні петлі та кронштейни (матеріали)

Сталь холодної оцинковки

Сталь нержавіюча AISI 430 (хром 16-18%)
Габарити (max)

Ширина 3500 мм,Висота 3085 мм

Ширина 6000 мм,Висота 3085 мм

Встановлення воріт Алютех частіше за все виконується методом стандартного монтажу. Але в залежності від особливостей отвору може використовуватись низький чи високий. Монтуються вони, до речі, не лише у побутових цілях. Часті випадки встановлення на колективні гаражі чи підземні паркінги.

Особливості промислової серії

Моделі, що виготовляються для промислових обєктів, можуть бути з підсиленим механізмом балансування. Тобто, замість одного валу встановлюється два. Необхідність здійснення такого кроку залежить від габаритів системи та інтенсивності роботи. Передбачено навіть варіант встановлення в будівлі з нахилом чи високою притолокою. В кожному окремому випадку підхід індивідуальний.

Перед замовленням, необхідно виконати заміри проєму, й краще довірити це професіоналові. Наші фахівці, за умови замовлення системи, виконують процедуру безкоштовно.

Вартість ворітної системи Алютех

Перед розрахунком кінцевої вартості, треба визначитись із комплектацією. Значний вплив мають габарити брами та обраний автоматичний електропривод. Згадуючи гаражні, важливе значення має й обрана лінійка. Classic серія з підсиленими характеристиками, тому вартість трохи вища, але така витрата швидко окупиться.

Порівняємо ціну серій

Габаритні розміри, мм Trend, грн Classic, грн
2500х2000 18 963 21 982
3000х2500 21 966 25 525
4000х2750 28 748 33 510

Як замовити ворота на brama-market.lviv.ua в Ужгороді?

Щоб замовити браму в Ужгороді нема потреби виходити з дому чи офісу. На brama-market.lviv.ua можете ознайомитись з асортиментом та залишити онлайн-заявку. Потрібна консультація? Телефонуйте за номерами: +38 (067) 348-83-99 чи +38 (050) 160-46-11.

Не звикли до замовлень на відстані? Чекаємо в офісі БРАМА-МАРКЕТ м. Ужгород. Уважні менеджери вислухають побажання, та допоможуть підібрати модель.

Замовити ворота з установкою можна вже зараз. Виготовлення моделі займає близько 10 днів з дати оформлення. Купити теплі ворота Алютех можна від 18 963 грн. Доставка та монтаж виконується по Україні.

sekcijni vorota na garazh

struktura vorit

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here