Lwiwske Eksportowe: відродження легендарного сорту початку XX століття

0
170

ТМ Львівське представляє новий сорт у своїй лінійці продуктів Lwiwske Eksportowe. Перший розлив відбувся 11 квітня 2018 року, тож невдовзі напій зявиться у продажу по всій Україні.

Здавна Львівську пивоварню знали не тільки на Галичині, але й далеко за її межами. Звідси доставляли пиво у найвіддаленіші закутки Європи, тож поціновувачі пива з різних країн були добре знайомі з сортом Lwiwske Eksportowe. Пивовари виготовляли його з використанням збільшеної кількості хмелю, аби під час тривалої мандрівки зберігалася якість продукту. На ті часи це було справжнє досягнення у галузі пивоваріння, і саме за це Львівське так цінували європейці. У музейно-культурному комплексі пивної історії Львіварня, що знаходиться на території пивоварні, сьогодні можна знайти різні експонати, повязані із цим сортом: зразки пляшок, колекцію етикеток, рекламні постери.

Lwiwske Eksportowe має свіжий смак з приємною хмелевою гірчинкою та фруктово-пряний посмак із солодкуватим відтінком. Сорт буде виготовлятися на всіх заводах компанії Carlsberg Ukraine у Києві, Львові та Запоріжжі.

Легендарна історія Львівської пивоварні мотивує нас досліджувати давню культуру українського пивоваріння та відроджувати неперевершені смаки, що колись випускались на ній. На створення цього пива нас надихнув напій, що користувався популярністю на початку минулого століття. Сподіваємося, він сподобається споживачам і сьогодні. Як і в давні часи, Lwiwske Eksportowe буде представляти вітчизняні пивні традиції не лише в Україні, а й на зарубіжних ринках, Ірина Качура, віце-президент з маркетингу компанії Carlsberg Ukraine.

Для довідки

Укрпиво організатор конкурсу, українська галузева компанія з виробництва пива, безалкогольних напоїв та мінеральних вод. Асоціація представляє загальні інтереси виробників пива, безалкогольної продукції та солоду перед законодавчими та виконавчими органами влади, виконує функції координуючого органу з питань технології, якості та сертифікації продукції, визначення основних напрямків технічного переозброєння, розповсюдження наукової та економічної інформації.

Про компанію Carlsberg Ukraine:

Carlsberg Ukraine є частиною Carlsberg Group, однієї з провідних пивоварних Груп у світі з великим портфелем брендів пива та інших напоїв. Бренд Carlsberg є одним із найвідоміших пивних брендів у світі, а такі бренди як Baltika і Tuborg входять до числа найбільш популярних пивних брендів у Європі. З моменту заснування в 1847 році, Група стабільно працює і здійснює позитивний внесок в розвиток суспільства на всіх своїх ринках. У Carlsberg Group працюють понад 41 000 осіб, а продукція Групи продається на більш ніж 150 ринках світу. Carlsberg Group – один із найбільших данських інвесторів на території України.

Додаткова інформація на сайті www.carlsberggroup.com

До складу Carlsberg Ukraine входять заводи в м. Запоріжжя, м. Київ та м. Львів. При цьому, Львівська пивоварня перша промислова пивоварня країни. У компанії працює понад 1500 чоловік. В портфель Carlsberg в Україні входять пиво, алкогольні та безалкогольні напої таких торговельних марок, як Львівське, Robert Doms, Baltika, Carlsberg, Tuborg, Kronenbourg 1664, Арсенал, Жигулівське Запорізького Розливу, Хмільне, Квас Тарас, Somersby, Guinness, Seth&Riley’s Garage, Harp, Warsteiner, Grimbergen та інші.

За даними Nielsen*, за підсумками 2017 року частка компанії Carlsberg Ukraine на ринку пива України становить 31,1% у натуральному виразі**, на ринку квасу 42,4% у натуральному виразі**, а на ринку сидру 56,8% у натуральному виразі**.

Компанія Carlsberg Ukraine входить до списку найбільших аграрних платників податків України (за даними рейтингу ТОП-100 найбільших платників податків України станом на 01.11.17 видання ДФС України, 2017 р.). За 12 місяців 2017 року компанія сплатила 2629,8 мільйонів гривень в бюджети країни різних рівнів у вигляді податків і зборів.

*Nielsen Holdings N.V. (NYSE: NLSN) – провідний світовий постачальник аналітичних даних про споживчу поведінку і купівельні звички. Більш детальну інформацію можна отримати на сайті www.nielsen.com

**Розрахунки ПрАТ Карлсберг Україна базуються на даних, що містяться у звітах Nielsen з аудиту по роздрібній торгівлі в категорії пива за кумулятивний період січень 2017 грудень 2017, у відношенні ринку пива на території міської і сільської частини України (без урахування Криму та Сходу) дійсно на 06.02.18. ( 2018, ТОВ АСНильсен Юкрейн).

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here