Головна На правах реклами Які вуличні ворота можна виготовити у Хмельницькому: алюмінієві брами ADS400, фільонка, ворота-жалюзі...

Які вуличні ворота можна виготовити у Хмельницькому: алюмінієві брами ADS400, фільонка, ворота-жалюзі та недорогі ролети від brama-market.lviv.ua

0
166

На даний момент існує величезна кількість різновидів в’їзних систем. Їх полотна зашивають певними матеріалами, що впливають на показники міцності кожного виробу, а також на його довговічність і надійність. Сучасні відкатні ворота також повинні бути функціональними та мати приємний дизайн. Але які з них слід обрати? У цій статті БРАМА МАРКЕТ опише найбільш популярні моделі конструкцій і допоможе прийняти правильне рішення.

Вїзні ворота з сендвіч-панелей Alutech

Зсувні системи білоруського виробництва наділено багатьма позитивними властивостями. Варто відзначити, що заповнення сендвічами відрізняється високою міцністю та стійкістю до вітрового навантаження (при тому, що вага у секцій невелика). Алюмінієві панелі з пінополіуретановим наповнювачем мають товщину 45 мм. Дизайн сендвічів можна обрати самостійно: для оформлення доступні різні типи формувань мікрохвиля, гофр (S, M або L) і фільонка. Секції забарвлять в необхідний RAL-відтінок або ж зроблять їх текстурованими, імітуючи таким чином натуральне дерево. Крім фірмових пінозаповнених панелей, для моделей ADS400 доступні й інші варіанти зашиття: профнастил, а також алюмінієвий або ролетний профіль AG/77.

Зсувні ворота зі сталевої фільонки

Якщо ви шукаєте гарну металеву конструкцію, стійку до утворення корозії та негативного впливу зовнішніх факторів зверніть увагу на вироби, формовані під шоколадку. Для виготовлення фільонки використовуються сталеві листи товщиною 1,5 мм: таке полотно вийде не тільки міцним, але й досить важким. Оскільки ручне управління масивною стулкою буде незручним, радимо замовити автоматику необхідної потужності (наприклад, FAAC, Nice або CAME). Ще однією перевагою фільонки є привабливий зовнішній вигляд: вона нагадує справжню плитку шоколаду. Для надання полотну відповідного глибокого відтінку використовується спеціальний барвник. Покриття має захисну функцію та запобігає утворенню подряпин на сталевому виробі.

Ворота-жалюзі сучасне та функціональне рішення

В’їзні системи даного типу ідеально виглядають у комплексі з огорожами та хвіртками з таким самим заповненням. Для виготовлення полотна використовуються спеціальні ламелі з алюмінію. Їх закріплюють під певним кутом, і похиле розташування дозволяє досягти ефекту жалюзі. Обрана кількість планок вплине на щільність заповнення та на його прозорість. За бажанням ламелі можна розмістити так, що приватна територія не буде проглядатися з боку вулиці, а з двору ви побачите все, що відбувається за огорожею. Ворота на роликах з таким заповненням поєднують в собі функціональність, безпеку та бездоганний стиль. Для ламелей пропонуються різні колірні рішення на будь-який смак, а також декор, що імітує натуральне дерево.

Автоматичні ролетні ворота

Не зважаючи на те, що рулонні системи найчастіше ставлять в гаражах, їх також можна використовувати для перекриття прорізів на вулиці. Беззаперечним плюсом захисних ролет є швидкість їх установки, оскільки об’єкт не доведеться готувати особливим чином. До того ж брами, зібрані з алюмінієвих профілів, мають невисоку вартість.

Як замовити вуличні ворота з автоматикою в Хмельницькому?

Ознайомтеся з нашим онлайн-каталогом, де представлені найбільш актуальні моделі в’їзних систем. Для того, щоб обговорити всі деталі замовлення та здійснити вигідну покупку, потрібно просто зателефонувати за номером +38 (067) 112-18-69. Менеджери магазину нададуть всю необхідну інформацію про товари та допоможуть визначитися з вибором. Якщо ви бажаєте наочно порівняти зразки продукції приїжджайте до спеціалізованого шоу-руму БРАМА МАРКЕТ у Хмельницькому. Кожен гість виставкової зали отримує гарантовану знижку!

Avtomatychni vorota zhalyuzi v KhmelnytskomuAvtomatychni vorota zhalyuzi v Khmelnytskomu

Vidkatni vorota zi stalevoyi filonky z khvirtkoyuVidkatni vorota zi stalevoyi filonky z khvirtkoyu

NO COMMENTS

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here