Що таке ролетні алюмінієві ворота та чи варто встановлювати їх у Києві, розповідають vorota24.com.ua

0
108

Рулонні системи широко використовуються для захисту віконних і дверних прорізів. Для обладнання паркувальних приміщень існують автоматичні гаражні ролети, які часто приходять на зміну застарілим залізним конструкціям розпашного типу. Перед здійсненням покупки ви напевно побажаєте дізнатись, наскільки надійним і довговічним буде таке рішення. Сьогодні ми розглянемо ключові особливості рулонних брам з ВОРОТА 24 і визначимо, чи варто встановлювати їх в гаражі.

Алюмінієві ролети: конструкція

Коректне функціонування захисного механізму залежить від матеріалів, застосовуваних при його виготовленні, а також від його складових елементів. Система рулонного типу включає в себе такі компоненти:

– Захисний бокс з алюмінію з напівкруглою чи круглою будовою, що розміщується під кутом 20 або 45. Короб призначений для того, щоб при відкритті прорізу в нього намотувалось полотно.

– Напрямні шини певного типу. Базова комплектація передбачає наявність стандартних деталей, а для антивандальних рішень пропонуються посилені елементи. Якщо рулонні ворота для гаража встановлюють незвичайним способом, то їх обладнають спеціальними шинами.

– Рухливі консолі та каретки, що забезпечують полотну плавний хід. Їх розміщують у бічних кришках алюмінієвого короба.

– Капсули з регулюванням і система гальмування, що запобігає падінню стулки в разі поломки приводу.

– Нижній ущільнювач, в який можна вмонтувати оптичний датчик. Він виконує блокування полотна при появі перешкоди в зоні його руху.

Особливості заповнення ролетних воріт на гараж

Стулка в’їзної конструкції є однією з найважливіших її частин. Саме від полотна залежить рівень захисту паркувального приміщення.

– Для виготовлення стулки найчастіше застосовуються алюмінієві профілі роликової прокатки. Всередині вони містять рівномірно розподілений поліуретан з високою щільністю та спіненою структурою. ППУ-наповнювач робить полотно міцнішим, значно зменшуючи можливість його пошкодження в процесі користування системою. Підвищити зносостійкість ламелей допомагає спеціальний барвник, який наноситься на поверхні двічі.

– Також стулка може бути виконана з екструдованих, нічим не заповнених профілів, при виготовленні яких використовуються сплави найвищої якості.

– Нижня частина полотна обладнується спеціальними кінцевими ламелями обраного виду. Залежно від особливостей установки воріт та розташування замків, їх виготовляють в різних розмірах і оснащують необхідними елементами.

– Універсальні профілі можуть поєднуватися з будь-яким основним заповненням. У них передбачені спеціальні виїмки для установки замків або планок.

– Ригельні ламелі призначені для розміщення відповідного замикального механізму.

Жалюзійні ворота: переваги та недоліки

Основні плюси рулонних виробів:

1. Установка захисних ролет може бути виконана практично при будь-яких монтажних умовах і наявності мінімального вільного місця в прорізі або гаражі.

2. Жорстке алюмінієве полотно відрізняється стійкістю до деформації. Якщо ви бажаєте підвищити безпеку приміщення до максимуму, зверніть увагу на антивандальні ролети.

3. Виріб добре переносить перепади температур і прямий вплив сонячних променів. Особливе покриття надійно захищає металеві елементи від корозії.

4. Лаконічний дизайн алюмінієвих воріт зробить в’їзд привабливим. Профілі можна задекорувати під дерево або пофарбувати в незвичайний колір, наприклад, стильний металік. Зробити полотно більш функціональним допоможуть прозорі вставки з полікарбонату, через які можна оглядати територію біля гаража.

5. Під управлінням якісної автоматики FAAC, CAME або Nice, система буде працювати довго та безперебійно.

Розглянемо мінуси:

1. Профілі мають невелику товщину, тому вони не зможуть зберігати тепло в приміщенні на належному рівні.

2. У зимовий період стулка може примерзнути до землі. Підняти її без пошкоджень можливо тільки при наявності електроприводу.

Підібємо підсумки

Якщо гараж не опалюється та має нестандартні монтажні параметри, воротам-ролетам можна казати тверде так. Для приміщення, яке стоїть у дворі або знаходиться під охороною, підійде система з екструдованим полотном. В гараж, що виходить на вулицю, краще встановити конструкцію з міцних профілів роликової прокатки з ППУ-заповненням.

Як замовити ролетні ворота в Києві з доставкою та монтажем?

Онлайн-магазин vorota24.com.ua пропонує рулонні системи від провідних виробників в широкому асортименті. Отримати детальну інформацію стосовно продукції, а також корисні поради від фахівців можна за телефонами +38 (050) 441-21-75 та +38 (067) 693-70-77. Бажаєте здійснити покупку з вигодою? На всіх гостей виставкового салону ВОРОТА 24 у Києві чекають спеціальні знижки! Шоу-рум знаходиться за адресою: вул. Кирилівська, 69-В, офіс 127.

Avtomatychni alyuminiyevi rolety v Kyevi

Ches697,ki roletni vorota DoorHan

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here