Встановлюємо гаражні ворота Wisniowski UniPro у Львові: про особливості вбудованого монтажу розповідають фахівці wisniowski-vorota-kiev.com.ua

0
67

Коли ви довго та ретельно обираєте в’їзну конструкцію, то напевно розчаровуєтеся, дізнавшись, що можуть виникнути труднощі з її установкою. На жаль, в деяких випадках виконати монтаж секційних воріт не дозволяють параметри паркувального приміщення. Причиною може послужити дуже низька перемичка або її відсутність, а також брак вільного місця з боків. Невже доведеться відмовитися від мрії про встановлення сучасної брами? Ні в якому разі! Фахівці WISNIOWSKI-VOROTA знають, як вирішити цю проблему, і негайно поділяться корисною інформацією в цій статті.

Що таке RenoSystem?

Спеціалістами Wisniowski була розроблена унікальна система, що дозволяє встановлювати ворота в гараж UniPro без реконструкції приміщення. Завдяки RenoSystem можна виконати монтаж при відсутності простору навколо прорізу. Конструкція складається зі спеціальних дверних коробок і декоративних планок, колір яких підбирається в повній відповідності до відтінку підйомної стулки. Навіть при неоднорідній поверхні стін приміщення в’їзна система буде виглядати естетично: застосування розчину цементу для подальшої обробки не потрібне. Різні типи модифікацій дозволяють пристосувати конструкцію так, щоб заповнити відсутній простір.

RenoSystem стає ідеальним рішенням в тому випадку, коли власник гаража бажає замінити розпашну або підйомно-поворотну систему на сучасні ворота з сендвіч-панелей. Секційна брама відповідних розмірів буде безперешкодно встановлена навіть в той проріз, який раніше мав невідповідні монтажні вимоги.

Особливості та варіанти установки воріт на гараж

Кріплення системи здійснюється проміжним способом. За допомогою кронштейнів конструкцію з декоративними планками приєднують до наявних в приміщенні поверхонь. Як наслідок, відбувається заміна відсутніх раніше частин стіни.

RenoSystem має три різних варіації установки:

1. В просвіті з розташуванням захисної сітки перед ним,

2. В прорізі разом із сіткою,

3. Система та її сітка виносяться за проріз.

Виробник передбачив наявність регулювальної функції, необхідної в процесі ремонту. Торсійний механізм може бути застосований в кінці горизонтальних напрямних: це дозволить використовувати просвіт в повній мірі. Якщо в гаражі немає ні перемички, ні простору з боків при установці автоматичного механізму проріз буде зменшено (по ширині на 24 см, по висоті на 15 см).

Ворота для гаража UniPro Nano80: унікальне рішення

Низький одвірок більше не доставить незручностей: це доводять сучасні підйомні брами від польського виробника. Вони, як і інші конструкції від бренду Wisniowski, випускаються в різних розмірах, багатьох кольорах і дизайнерських рішеннях. Однак при цьому UniPro Nano80 можна встановити навіть на перемичці, що має висоту 8 см. Користування механізмом буде зручним, і необхідності реконструювати паркувальне приміщення просто не виникне.

Як замовити автоматичні ворота Wisniowski у Києві?

Залиште заявку на нашому сайті в будь-який зручний час або зателефонуйте спеціалістам з продажів вони завжди до ваших послуг! Номери для оперативного звязку з фахівцями: +38 (067) 618-34-66, +38 (044) 209-58-18. Міста, в яких можна купити секційні ворота: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Івано-Франківськ, Львів та інші. Радимо обовязково відвідати виставковий салон у столиці, щоб побачити зразки товарів і гарантовано отримати персональну знижку на них! Демонстраційний салон WISNIOWSKI-VOROTA КИЇВ знаходиться за адресою: вул. Кирилівська, 69-В, офіс 127.

Vorota v harazh UniPro u Kyevi

Vorota dlya harazha ta remontne rishennya RenoSystem

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here